Για εγγραφή ως πελάτης χονδρικής κάντε κλίκ εδώ

Τρόποι Αποστολής

Ελλάδα

Πελάτες Χονδρικής: Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την ΕΛΤΑ Courier με επιβάρυνση  του πελάτη με 2,49 €, για παραγγελίες έως 2 kg (η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον 1,00 €) και με μεταφορική, με επιβάρυνση του πελάτη, για μεγαλύτερες παραγγελίες. 

Πελάτες Λιανικής: Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται με την ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα. Η επιβάρυνση είναι 2,49 € για παραγγελίες κάτω των 35,00 € και ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες από 35,00 € και άνω. H αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον 1,00 €.

Κύπρος

Πελάτες Χονδρικής: Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με μεταφορική, με παράδοση σε μεταφορική της επιλογής του πελάτη στην Αθήνα.

Πελάτες Λιανικής: Η αποστολή των προϊόντων μας στην Κύπρο γίνεται με ACS. Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται 2 φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή και Τρίτη με χρόνο παράδοσης 7 εργάσιμες μέρες και έξοδα αποστολής 8,00 €.

Άλλες Χώρες Εξωτερικού

Τα προϊόντα μας αποστέλνονται και σε άλλες Ευρωπαϊκές και όχι μόνο χώρες. Για πληροφορίες του κόστους μεταφορικών και του χρόνου παράδοσης παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα.