Αιθέριο Έλαιο "Τριαντάφυλλο Rosa Damascena" 10gr

Αιθέριο Έλαιο "Τριαντάφυλλο Rosa Damascena" 10gr

Κωδικός Προϊόντος:1309
Πόντοι Ανταμοιβής:170
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
Τιμή: 214,23€ 171,38€ Άνευ ΦΠΑ: 138,21€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό Σύγκριση

100% Natural Essential Oil “Τριαντάφυλλο” (Rosa damascena): Σας προσφέρουμε το πραγματικό, αγνό και αναλλοίωτο Αιθέριο Έλαιο του Τριαντάφυλλου Rosa Damascena. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το συγκεκριμένο αιθέριο έλαιο είναι ιδιαίτερα δυσεύρετο και τις περισσότερες φορές θα το βρείτε  σε μια χαμηλή συγκέντρωση, κάτω από 5%, συνδυασμένο με μια βάση ελαίου. Αυτό συμβαίνει λόγω του ιδιαίτερα ψηλού κόστους εκχύλισης του, αφού χρειάζονται 12.000 πέταλα τριαντάφυλλου για να παραχθεί ένα μικρό μπουκάλι ελαίου (5ml).

Παρόλα αυτά, είναι από τα πιο αγαπημένα και χρησιμοποιημένα αιθέρια έλαια, χάρη στο άρωμά του, αλλά και στα οφέλη που προσφέρει. Το πραγματικό του άρωμα είναι πλούσιο, λουλουδάτο και αισθησιακό.

Τα οφέλη του Αιθέριου Ελαίου Τριαντάφυλλου, οφείλονται στις πολλαπλές ιδιότητές του. Είναι αντικαταθλιπτικό, αντιφλογιστικό, αντισηπτικό, αντισπασμωδικό, αντιιικό, αφροδισιακό, στυπτικό, βακτηριοκτόνο, χολαγωγό,  αιμοστατικό, καθαρτικό και τονωτικό.

To Αιθέριο Έλαιο Τριαντάφυλλου (Rosa Damascena), είναι ένα σημείο αναφοράς, άμεσα συνδεδεμένο με την ποιότητα. Χρησιμοποιείται ευρέως στην αρωματοποιία, στα καλλυντικά προϊόντα και στην ιατρική.

Βασικά Οφέλη:

  • Θεωρείται το πιο ισχυρο φυσικό αντι-γηραντικό!
  • Διατηρεί την υγρασία του δέρματος, προσφέροντας άψογα ενυδατωμένο δέρμα.
  • Μειώνει την εμφάνιση ατελειών στο δέρμα.
  • Προσφέρει δέρμα λαμπερό, ενυδατωμένο, ομαλό, και υγιές.
  • «Ανυψώνει» το σώμα και την ψυχή.
  • Θεωρείται ένα φυσικό αντικαταθλιπτικό, αντιφλογιστικό, αντισηπτικό.

Συναισθηματικά Οφέλη:

Λέγεται ότι έχει την υψηλότερη συχνότητα δόνησης οποιοδήποτε άλλο έλαιο, και ότι ανοίγει την καρδιά και την ψυχή στην αγάπη και την πνευματική σύνδεση. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του  φόβου και του άγχους.

Έλαια με τα οποία συνδυάζεται το Αιθέριο Έλαιο Τριαντάφυλλου

Το Αιθέριο Έλαιο Τριαντάφυλλου συνδυάζεται με τα αιθέρια έλαια Πελαργόνιο και Κανελογαρρύφαλλου.

Προφυλάξεις:

Χρησιμοποιήστε το με προσοχή κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Να δοκιμάζετε πάντα για τυχόν ευαισθησία του δέρματος πριν από την ευρεία χρήση του και να χρησιμοποιήσετε στα πόδια όταν είναι δυνατόν. Η υπερβολική χρήση οποιουδήποτε ελαίου μπορεί να προκαλέσει ευαισθητοποίηση του δέρματος. Κρατήστε μακριά από τα μάτια, τα αυτιά και τη μύτη.

Δημοφιλείς χρήσεις του Αιθέριου Ελαίου Τριαντάφυλλου:

  • Τοποθετήστε 1-2 σταγόνες στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ. Τοποθετήστε στην συνέχεια την ενυδατική σας κρέμα. Θα έχετε ενυδατωμένο δέρμα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.
  • Αρωματίστε το σπίτι σας κάθε πρωί για να γεμίσετε ενέργεια και ζωντάνια.
  • Τοποθετήστε 1 σταγόνα στις παλάμες σας και στην συνέχεια εισπνεύστε βαθιά ή κάντε μασάζ μια κρέμα στην οποία έχετε βάλει 1 σταγόνα ελαίου, για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μοναδικές στιγμές ηρεμίας.
  • Αν υπάρχει ακμή, βάλτε ελάχιστη ποσότητα Αιθέριου Ελαίου Τριαντάφυλλου απευθείας επάνω στα σπυράκια. Φροντίστε να χρησιμοποιείται μια αποστειρωμένη μπατονέτα, την οποία θα αλλάζετε κάθε φορά που μεταφέρεστε σε άλλο σημείο του δέρματος. 

Γράψτε μια κριτική



Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Κακή           Καλή