Άλατα Μπάνιου

Ένα μπάνιο είναι πάντα απίστευτα χαλαρωτικό!  Προσθέτοντας Άλατα Μπάνιου ενισχύεται ακόμα περισσότερο η απόλαυση, μετατρέποντας την τελετουργία του μπάνιου σε μια ακόμα πιο  αναζωογονητική εμπειρία, χωρίς  την παραμικρή προσπάθεια! Σας προσφέρουμε 6 διαφορετικούς τύπους υψηλής ποιότητας Αλάτων Μπάνιου, με διαφορετικά χρώματα και με άμεσα αποτελέσματα.  Επιλέξτε το χρώμα που ταιριάζει στην διάθεση σας ή στην διάθεση που θα θέλατε να έχετε. Χρησιμοποιήστε τα Άλατα Μπάνιου:

LAVENDER ή JUNIPER αν είσαστε αγχωμένη/ ος. Το μπλε χρώμα είναι ιδιαίτερα χαλαρωτικό, ενώ ταυτόχρονα η Λεβάντα ή το Juniper καταπραϋνουνσώμα και ψυχή.
•  ROSE ή SANDALWOOD αν αισθάνεστε κουρασμένη/ ος. Το ροζ και το κίτρινο είναι ζεστές αποχρώσεις που προσφέρουν ενέργεια. Επιπλέον, τα Αιθέρια Έλαια Τριαντάφυλλου ή Σανταλόξυλου σας ξεκουράζουν.
ROSEMARY ή PEPERMINT αν θέλετε να βρείτε την ισορροπία σας. Τα πράσινο χρώμα προσφέρει ισορροπία και αρμονία. Τα Αιθέρια Έλαια Δεντρολίβανου και Μέντας προσφέρουν αναζωογονητική αίσθηση.

Επιπλέον, τα αλάτα θα αλλάξουν το χρώμα του νερού στην μπανιέρα σας, μεγιστοποιώντας την απόλαυση! 

ΛίσταΠλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως: