Αρωματοθεραπεία

 

 

                             

Η αρωµατοθεραπεία είναι µια µορφή εναλλακτικής θεραπείας βασισμένη στη χρήση αιθέριων ελαίων, τα οποία εμπεριέχουν την ζωτική δύναμη, την ενέργεια, την ψυχή ενός φυτού και θεωρούνται η αγνότερη και φυσικότερη πηγή ενέργειας για τον άνθρωπο.

Χάρη στις σπουδαίες ιδιότητες που έχουν, χρησιμοποιούνται ευρέως στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, αλλά και για θεραπευτικούς σκοπούς, αφού δρουν ευεργετικά τόσο στο σώμα όσο και στη διάθεσή μας.

Το natural-cosmetics.gr «επενδύει» στα προϊόντα με βασικά συστατικά τα αιθέρια έλαια, αφού γνωρίζουμε ότι απορροφώνται άμεσα και δρουν αποτελεσματικά στην επιδερμίδα, ενώ ηρεμούν τις αισθήσεις και τονώνουν τη διάθεση, χαρίζοντας ευεξία και αναζωογόνηση.

Πολυχρησιμοποιημένα Αιθέρια Έλαια:

  • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟ: είναι γνωστό ως η "βασίλισσα των λουλουδιών" και έχει αποτελέσει έμπνευση για την ιατρική, τη λογοτεχνία, την ποίηση, την τέχνη και τον έρωτα. Χρειάζονται περίπου 30 τριαντάφυλλα για να παραχθεί μια σταγόνα αιθέριου ελαίου.  Για αυτό το λόγω, σε παλαιότερες εποχές η τιμή του ροδέλαιου ήταν ισότιμη με την τιμή του χρυσού. Στη φροντίδα της επιδερμίδας χρησιμοποιείται κυρίως στο αφυδατωμένο εύθραυστο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί σαν εξαιρετικό τονωτικό για όλους τους τύπους δερμάτων, αφού βελτιώνει την μικροκυκλοφορία του αίματος.

Είναι το κύριο συστατικό των προϊόντων Rose και Rose Joghurt! Θα το συνατήσετε και στο μοναδικό Σαμπούαν "Rose". Ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσετε! Το δέρμα σας θα επιβραβεύσει την επιλογή σας!

  •  ΛΕΒΑΝΤΑ: είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα αιθέρια έλαια και έχει πολλαπλές χρήσεις. Χαλαρώνει το σώμα και το πνεύμα και βοηθά σε έναν ήρεμο ύπνο, έχει αναπλαστικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται απ' ευθείας στην επιδερμίδα σε εγκαύματα, ερεθισμούς και τσιμπήματα. Στα προϊόντα καλλυντικών χρησιμοποιείται για την αναπλαστική της δράση. Επιπλέον είναι ιδανική για αποτοξίνωση και μείωση της κατακράτησης υγρών, και άρα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δερμάτων.

Ανακαλύψτε το στα Φυσικά Σαπούνια Γλυκερίνης, στα προϊόντα "Revita",  στα Άλατα Μπάνιου και στα Bath Balls.  Θα σας ενθουσιάσουν! 

  • ΧΑΜΟΜΗΛΙ: τα ίχνη της ιατρικής χρήσης του χάνονται στην αρχαιότητα, όταν οι Αιγύπτιοι, οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι το χρησιμοποίησαν για τη θεραπεία πολλών ειδών διαταραχών. Οι θεραπευτικές ιδιότητες του Χαμομηλιού προέρχονται από τα άνθη του, που μοιάζουν με μαργαρίτα, τα οποία περιέχουν πτητικά έλαια (όπως η βισαβολόλη, τα οξείδια δισαβολόλη Α και Β και το matricin), καθώς και φλαβονοειδή (ιδιαίτερα μια ένωση που ονομάζεται apinegin) και άλλες θεραπευτικές ουσίες. Με τον ίδιο τρόπο που πίνουμε χαμομήλι για να χαλαρώσουμε, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Αιθέριο Έλαιο Χαμομηλιού για να καταπραΰνουμε το δέρμα μας. Το Χαμομήλι καταπραΰνει την ερυθρότητα και τον ερεθισμό σε κλάσμα δευτερολέπτου

Μπορείτε να βρείτε αυτό το πολύτιμο αιθέριο έλαιο στα προϊόντα Herbal Care Hand Creams & Shampoos, και στα  Natural Glycerin Soap. Απολαύστε αυτό το απαλό αιθέριο έλαιο και χαρείτε με τα αποτελέσματά του!

 

Εξειδίκευση Αναζήτησης