Προϊόντα SPA

                                           

To SPA, είναι πηγή ομορφιάς και χαλάρωσης, αναζωογόνησης του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος. Για να απολαύσετε όλα αυτά τα οφέλη δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε χρόνο και χρήματα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο SPA.

Τα προϊόντα "SPA ENERGY" προσφέρουν όλα αυτά τα οφέλη, στην άνεση του σπιτιού σας!

Μια σειρά βασισμένη σε θαλάσσια εκχυλίσματα και φύκια, σε συνδυασμό με την πολυτέλεια που προσφέρει το χαβιάρι. Τα προϊόντα "SPA ENERGY"  ενεργοποιούν τις λειτουργίες ανανέωσης της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν το δέρμα νεανικό και λαμπερό, χάρη στα θαλάσσια εκχυλίσματα. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι  το θαλασσινό νερό περιέχει πάνω από 30 ιχνοστοιχεία, τα οποία είναι ιδιαίτερα ευεργετικά και θεραπευτικά όταν διεισδύον στην επιδερμίδα.

Αυτό είναι το μυστικό των προϊόντων της σειράς "SPA ENERGY", η οποία έχει εμπνευστεί από τα αρχαία διδάγματα, που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ευεργετική δράση που έχει το θαλασσινό νερό, στην υγεία και στην ομορφιά της επιδερμίδας.

Τα προϊόντα περιέχουν ένα σύμπλεγμα εκχυλισμάτων από χαβιάρι, φύκια και θαλασσινό νερό. Το μαύρο χαβιάρι είναι πλούσιο σε αμινοξέα και πεπτίδια, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, που ενισχύουν τη δομή της κυτταρικής μεμβράνης, προστατεύοντας το εσωτερικό των κυττάρων από την οξείδωσή  και τη δημιουργία ελευθέρων ριζών. Οι ωφέλιμες πρωτεΐνες του, ενισχύουν τον κυτταρικό μεταβολισμό και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου. Χάρη σε όλα αυτά τα πολύτιμα στοιχεία δρα αντι-γηραντικά στο δέρμα, σβήνοντας τα σημάδια του χρόνου, προσφέροντας  νεανική, λαμπερή εμφάνιση και ελαστικότητα στο δέρμα.

Επιπλέον τα προϊόντα της σειράς "SPA ENERGY", περιέχουν ένα ισορροπημένο σύμπλεγμα βιταμινών (Α , Β1, Β2) και θρεπτικών συστατικών, καθώς και ασβέστιο, κάλιο, χαλκό, ψευδάργυρο , μαγγάνιο, τα  οποία ενισχύουν την ικανότητα των κυττάρων να ανανεωθούν.

Το εκχύλισμα θαλασσινού νερού, με υψηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, βελτιώνει τη συνοχή των κύτταρων και λειτουργεί αναζωογονητικά τόσο στο δέρμα, όσο και στα μαλλιά.

Εξειδίκευση Αναζήτησης