Προϊόντα Προσώπου

         

Η σειρά “ROSE JOGHURT” είναι μια ιδιαίτερα πολυτελή και εκλεπτυσμένη σειρά προϊόντων που χαρίζει, με τον πιο φυσικό τρόπο, μοναδικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα, νεανική και υγιή εμφάνιση, ενυδάτωση και λάμψη. Τα προϊόντα βασίζονται σε δύο μοναδικά φυσικά συστατικά με πιστοποιημένη βιολογική προέλευση:

  • το αυθεντικό Βουλγάρικο Ροδέλαιο και
  • το Γιαούρτι

Τα προϊόντα “ROSE JOGHURT” είναι ασφαλή, αποτελεσματικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους του τύπους δερμάτων, ακόμα και από τα πιο ευαίσθητα.

Ενισχύουν όλες τις βασικές λειτουργίες της επιδερμίδας και παρέχουν μέγιστα αποτελέσματα:

  • Αναζωογονούν εντατικά την επιδερμίδα,
  • Επαναφέρουν την ισορροπία της προστατευτικής ασπίδας του δέρματος,
  • Τρέφουν σε βάθος το δέρμα,
  • Προσφέρουν νεανική και λαμπερή εμφάνιση.

Επιπλέον, τα προϊόντα "ROSE JOGHURT" προσφέρουν αποτελέσματα που διαρκούν. Χαρίζουν μέγιστη απόλαυση, ικανοποιώντας όλες τις αισθήσεις!

           


 

 

Τα προϊόντα της σειράς "Rose" έχουν σαν βασικά συστατικά το πολυτιμότερο αιθέριο έλαιο, το Ροδέλαιο και το Ροδόνερο, τα οποία προσφέρουν υπέροχο άρωμα, αίσθηση καθαριότητας και ηρεμίας. Περιέχει περισσότερο από 200 πολύτιμες ουσίες για το δέρμα και τον οργανισμό. Ένα πραγματικό ελιξίριο με ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριδιακή δράση, που αναζωογονεί και περιποιείται την επιδερμίδα.

Τα προϊόντα της σειράς έχουν ενισχυθεί με λιπίδια τα οποία επαναφέρουν την ισορροπία της υδρολιπιδικής ασπίδας της επιδερμίδας, προσφέροντας εντατική και σε βάθος ενυδάτωση. Ταυτόχρονα, παρέχουν αντι-γηραντικά οφέλη, αφού  ενισχύουν την φυσιολογική ικανότητα των κυττάρων να αναγεννηθούν. Τα ισχυρά αντι-οξειδωτικά εμποδίζουν την εμφάνιση της πρόωρης γήρανσης, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τις λεπτές γραμμές και καταπραΰνουν την επιδερμίδα.

 Όλα τα προϊόντα της σειράς "Rose" είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα. 

                                  


 

Εξειδίκευση Αναζήτησης