Πληροφορίες Αποστολής

Αποστολές- Παράδοση- Μεταφορικά- Επιστροφές

Τρόποι Αποστολής

1. Όλες οι παραγγελίες που παραλαμβάνονται μέχρι τις 11:00 συνήθως εκτελούνται και αποστέλλονται την ίδια εργάσιμη ημέρα και παραδίδονται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (Courrier) μέσα σε 24 ώρες (με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα είναι διαθέσιμα).

2. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιων προϊόντων, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της ίδιας της εταιρίας. Κατά κανόνα η παράδοση γίνεται σε 1-2 ημέρες εντός λεκανοπέδιου της Αττικής. Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 3 εργάσιμες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση αν η αναμονή φτάσει τις 5 ημέρες ερχόμαστε πάντα σε επικοινωνία μαζί σας.

Παράδοση προϊόντων

1.     Μόλις το www.natural-cosmetics.gr λάβει την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία και να καθορίσουμε τις λεπτομέρειες της παράδοσης.

2.     Η παράδοση της παραγγελίας θα γίνει μόνο μετά την επιβεβαίωση μέσω τηλεφώνου με τον πελάτη.

3.     Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται συνήθως από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών στο χώρο σας.

4.     Η παράδοση γίνεται στην ακριβή διεύθυνση που καθορίζεται από τον πελάτη (είτε κατοικίας ή επιχείρησης).

5.     Κάθε δέμα αποστέλλεται από εμάς σφραγισμένο. Κατ’ επέκταση το www.natural-cosmetics.gr  ουδεμία ευθύνη φέρει, για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή τυχόν ζημιά προκληθεί κατά την αποστολή της παραγγελίας. Παρακαλούμε να μην αποδεχτείτε δέματα που δείχνουν να έχουν παραβιαστεί. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail στο n.cosmetics@yahoo.gr, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ζητήσουμε την νόμιμη αποζημίωση από τον μεταφορέα.

6.     Μετά από την παραλαβή υποχρεούστε να ελέγξτε εντός 24 ωρών τα προϊόντα. Στην σπάνια περίπτωση που το προϊόν που σας έχει παραδοθεί:

α) δεν είναι εκείνο που έχετε παραγγείλει ή

β) το προϊόν που σας παραδίδεται έχει υποστεί φθορές (εξαιρούνται οι περιπτώσεις που αναφέρονται στο παραπάνω σημείο 7)

θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα στο e-mail n.cosmetics@yahoo.gr, περιγράφοντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.  Η εταιρία θα έρθει άμεσα σε επαφή μαζί σας για να σας δώσει τις λεπτομέρειες της διαδικασίας επιστροφής του προϊόντος στην έδρα μας. Μετά τον έλεγχο της ζημιάς, στην κεντρική μας αποθήκη, θα σας αποστείλει εκ νέου το προϊόν χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Σημείωση: Οι παραδόσεις δεν γίνονται Κυριακή και αργίες.

Έξοδα Αποστολής

1. Αποστολές στην Ελλάδα

Για όλες τις αγορές άνω των 70 ευρώ η αποστολή θα πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑΝ με Courrier. Για μικρότερες αξίας αποστολές θα ενημερωθείτε πριν την αποστολή της παραγγελείας σχετικά με τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής (σε περίπτωση που επιλέξατε αυτού του είδους πληρωμή).

Επιπλέον Πληροφορίες

  • Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courrier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.
  •  Για παραγγελίες άνω των 3 κιλών και πιο ογκώδη πακέτα προηγείται ειδική συνεννόηση και υπάρχει περίπτωση να τροποποιηθούν τα έξοδα αποστολής.
  • Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών. Στην περίπτωση αυτή δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή, θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Επιπλέον, προηγείται ειδική συνεννόηση και υπάρχει περίπτωση να τροποποιηθούν τα έξοδα αποστολής.

2. Αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες με courrier και το κόστος αποστολής είναι 17€ για παραγγελίες έως 2kg. Σε περίπτωση παραγγελιών πάνω από 2kg παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail n.cosmetics@yahoo.gr, ώστε να σας δώσουμε ακριβές κόστος μεταφορικών.

3. Αποστολές στο εξωτερικό

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με το ταχυδρομείο. Το κόστος αποστολής είναι 20€ για παραγγελίες έως 2kg.

Σε περίπτωση παραγγελιών πάνω από 2kg παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail n.cosmetics@yahoo.gr, ώστε να σας δώσουμε ακριβές κόστος μεταφορικών.

Οι παραγγελίες στο εξωτερικό παραδίδονται, αφού έχει πληρωθεί με πιστωτική κάρτα ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, η παράδοση της παραγγελίας μπορεί να καθυστερήσει ή να αναβληθεί. Σε μια τέτοια περίπτωση η Εταιρεία θα σας ενημερώσει σχετικά με το αναθεωρημένο χρονοδιαγράμματα παράδοσης της παραγγελίας.

Σημείωση: Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.